Shporta

#Luciano men's wear - Different way of style

Këmisha jo-formale

Këmisha Model Roma, ngjyrë vjollce dhe me ngjyrë të verdh me vija, jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench w..
40.00€
Këmisha Model Napoli, në ngjyrën e bardh me kombinimi i ngjyrave blu të lehta dhe të errëta në vija të ngushta dhe me jakë me kopsa.  LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e ..
40.00€
Këmisha Model Napoli, në kombinim të bardhë me të kuqe dhe jakë me kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatte..
40.00€
Këmisha Model Napoli, me ngjyrë të blusë me të bardhë dhe me vija, jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench w..
40.00€
Këmisha Model Napoli, në kombinim të bardhë me të kuqe dhe me jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePa..
40.00€
Këmisha Model Napoli, në kombinim të bardhë me të kuqe dhe me jakë me kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePa..
45.00€
Këmisha Model Roma, me ngjyrë jeshile dhe të bardhë me vija, jake me kopsa.LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatternUN..
40.00€
Këmisha Model Napoli, me ngjyrë blu jeshile dhe vjollce me vija, jake me kopsa.LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatte..
40.00€
Këmisha Model Roma, vija blu te erret, kafe dhe blu mbi te bardhen dhe me jakë me kopsa.  LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTO..
40.00€
Këmisha Model Roma, në kombinim të bardhë me të kuqe dhe me jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatt..
40.00€
The Model Roma shirt, in white color and stripes and collar without buttons. WashWash at a maximum temperature of 30 °. Do not bleach. Do not tumble dry. Iron at medium temperature. Dry wash.Product SpecificationsCode0823Composition100% COTTONNeckButton-DownPatternUNITE..
45.00€
Këmisha Model Roma, në ngjyrën të kuqe dhe vija me jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatternUNITED..
45.00€
Prej 1 deri 12 nga 105 (9 faqe)