Shporta

#Luciano men's wear - Different way of style

Këmisha formale

Këmisha Model Roma, me jakë pa kopsa, me kombinim të ngjyrave. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatternUNITEDFab..
40.00€
Këmisha Model Napoli, në kombinim të bardhë me të verdh të lehtë dhe, jakë me kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrenc..
49.00€
Këmisha Model Roma, ngjyrë vjollce, jakë pa kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatternUNITEDFabricMonti (It..
45.00€
Këmisha Model Napoli, në ngjyrën hiri dhe vija dhe me jakë me kopsa. LarjeLani në një temperaturë maksimale prej 30 °. Mos zbardhoni. Mos thajeni me tharje. Hekurosni në temperaturë mesatare. Larje e thatë. Specifikat e produktit Code0823Composition100% COTTONNeckFrench widePatternUNI..
49.00€
Prej 1 deri 12 nga 19 (2 faqe)